Index > WEBÁRUHÁZ > Játsszunk > LOGICO Primo > 3 éves kortól > Ébredéstől elalvásig
Figyelem! Kérjük az előre átutalást választó vásárlóinkat, hogy mielőtt átutalnak, szíveskedjenek megvárni a visszajelzésünket, mert az árukészletünk folyamatosan változik. Köszönjük!
E-mail
Játsszunk arrow LOGICO Primo arrow 3 éves kortól arrow Ébredéstől elalvásig

Ébredéstől elalvásig


1 540 Ft
1 309 Ft (5 % áfával)
Megtakarítás: 231 Ft

Cikkszám: LPR-3220

Hozzáférhetőség

Szállítási határidő:

nincsrakt.png
( - )

Termék ismertető

Az akciós ár csak online megrendelés esetén érvényes!


A LOGICO PRIMO innovatív tanulójáték – az óvodások napirendjébe beépíthetően – a következő területek fejlesztéséhez kínál játékos gyakorlatokat: érzékelés, koncentráció, mennyiségek és színek ismerete, térbeli tájékozódás, nyelvi kifejezésmód, tárgyi információk, valamint hozzárendelések és analógiaképzés révén logikai összefüggések keresése.
Az Ébredéstől elalvásig az alábbi témákat dolgozza fel: formák, minták felismerése, mennyiségek 3-ig, logikai kapcsolatok.

Tartalomjegyzék

3 éves kortól ajánljuk.

A csomag 16 feladatkártyát tartalmaz.

A kártyák a PRIMO kerettel együtt használhatóak. A keret könnyen kezelhető, fejleszti a vizuális észlelést, a szem- és kézkoordinációt. A kerethez rögzített korongok tologatásával bejelölhető a helyes megoldás. A kartonlapokra így nem kell írni, újra és újra felhasználhatóak. A korong tologatása a kötött pályán kiválóan alkalmas az írás előkészítéshez.