Index > Vásárlási feltételek
Figyelem! Kérjük az előre átutalást választó vásárlóinkat, hogy mielőtt átutalnak, szíveskedjenek megvárni a visszajelzésünket, mert az árukészletünk folyamatosan változik. Köszönjük!
Vásárlási feltételek E-mail

1. ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK, FELTÉTELEK:

1.1. az online webáruházban történő vásárlás:

Elektronikus úton, az Interneten vagy telephelyünkön személyesen lehet vásárolni. Webáruházunk segítségével történt olyan árurendelés esetén, ahol személyes átvételre kerül sor, kötelező a termék interneten keresztüli megrendelése. Személyes átvétel esetén feltétlenül érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon, hogy mikorra készítik össze az Ön megrendelését.

A megrendelések érvényességét telefonon ellenőrizhetjük, ezért kérjük, hogy a telefonszámát (ha nincs vezetékes a mobilt) minden esetben adja meg! Telefonszám megadása nélkül a megrendelést nem áll módunkban teljesíteni!

A termékek saját oldalán a „kosár” funkcióra klikkelve tehetők az egyes termékek a kosárba. A megrendelő űrlap kitöltésével lehet elküldeni magát a rendelést. A későbbi vásárlás megkönnyítése érdekében és a különböző kedvezmények igénybevételéhez regisztráció szükséges.

Szállítás várható teljesítése: a megrendeléseket 2-4 munkanapon belül teljesíti cégünk, amennyiben az adott termék raktáron van.

Szállítási Információ: Csomagjainkat a MAGYAR POSTA kézbesíti postai utánvét formájában. Az átvételnél MINDIG ELLENŐRIZZE, hogy a szállítmány nem sérült-e! Utólagos reklamációt nem fogadhatunk el.

1.2. Kézbesítési díjazás:

A fizetés történhet előre utalással, utánvéttel és az intézményeknek átutalással. 

Cégünk az árváltoztatás jogát fenntartja, valamint rajtunk kívülálló hibákért - legyen az nyomdai vagy technikai - felelősséget nem vállalunk.

2. GARANCIA, SZAVATOSSÁG:

2.1. Az eladó az általa eladott árukra terméktípusoktól függően, eltérő, a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal. Az ettől eltérő szavatossági idő vagy jótállás és ennek időtartama az adott áru mellett van feltüntetve.

2.2. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

2.3. Az eladó a megvásárolt termékeket csak abban az esetben cseréli ki, ha azok bizonyítottan gyári hibásak.

3. RENDELÉS ÉS SZÁLLÍTÁS (a rendelésről bővebben)

3.1. A Webáruház áruházban történt rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatot, tisztában van a rendelés menetével.

3.2. A vásárlást csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, illetve regisztrálni, ha a vásárló az ezen az oldalon található mezőket maradéktalanul kitölti. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért A Webáruház felelősséget nem vállal.

3.3. Terméket külföldre nem áll módunkban szállítani.

3.4. A vevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.

3.5. Amennyiben kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, ennek tényéről a szállító értesítést hagy, majd legfeljebb két alkalommal ismét kísérletet tesz a csomag kiszállítására.

3.6. A kiszállítás a Magyar Posta mindenkori díjszabásának, és üzleti szabályzatának megfelelően történik.

3.7. Az a regisztrált vásárló, aki a megrendelését a WEB áruházon keresztül elküldi, a termékeket személyesen is átveheti az OKOS JÁTÉKOK ÜZLETÉBEN (500 Szolnok, Tófenék út 4. ) hétköznap de 9 - 18 h, szombaton 9 - 13 h között.  ( Bankkártyás fizetés lehetséges ! ) Személyes átvétel jelzése esetén, amennyiben átmeneti készlethiány jelentkezik az adott termékből, e-mailben és telefonon értesítjük a megrendelőt, hogy mikor lesz legközelebb termék.

4. A VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS JOGA

4.1. A vevő jogosult a megrendelést követően 24 órán belül a vásárlástól elállni. Ezt az igényét jelezheti e-mailen, faxon vagy telefonon keresztül. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselés nem terheli.

4.2. A vevő az áru átvételét követő tizennégy munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ebben az esetben az eladó köteles a vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő 14 napon belül visszatéríteni.

4.3. A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket.

4.4. A Webáruház áruházban kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A csomagolás sérüléséből adódó költségek a Vevőt terhelik.

5. A FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁSA

5.1. A Webáruház áruházban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.

5.2. a webáruház semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltak miatt, bármilyen okból is következtek be:

- Az Interneten küldött és / vagy fogadott bármilyen adat.

- Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza A Webáruház áruház akadálytalan működését és a vásárlást.

- Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.

- Bármely levél - függetlenül attól, hogy papír, vagy elektronikus formában érkezett -, de főleg bármilyen adat elvesztése.

- Bármely szoftver nem megfelelő működése.

- Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.

5.3. A Webáruház nem felelős semmilyen alapon, semmilyen kárért, függetlenül attól, hogy direkt, vagy indirekt, ami A Webáruház áruházhoz való csatlakozás miatt következett be.

5.4. A résztvevő felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól.

5.5 Egyedül a vásárló felelős A Webáruház áruházhoz való kapcsolódásáért és A Webáruház áruházban való vásárlásért.

5.6. A Webáruház nem vonható felelősségre semmilyen esetben vis maior esetén vagy bármilyen eseménnyel kapcsolatosan, ami nem az irányítása alatt áll.

5.7. A Webáruház szabadon megváltoztathat bármilyen árat, határidőt. A változás A Webáruház áruházban történt megjelentés időpontjától lép életbe.

5.8. Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor online megtalálható A Webáruház áruházban. Bármely résztvevőnek, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, fel kell hagynia a vásárlással.

5.9. A Webáruház szabadon beperelhet bármely személyt, aki csalást követ el vagy annak elkövetésével próbálkozik. Azonban A Webáruház nem vonható felelősségre semmilyen, harmadik személy által valamely résztvevő rovására történt csalás miatt.

5.10. Abban az esetben, ha a résztvevő bármilyen formában megsérti a szabályokat, A Webáruház szabadon érvénytelennek nyilváníthatja regisztrációját, vásárlását és a vevő nem jogosult fellebbezni a döntés ellen.