Index > Bemutatkozás
Figyelem! Kérjük az előre átutalást választó vásárlóinkat, hogy mielőtt átutalnak, szíveskedjenek megvárni a visszajelzésünket, mert az árukészletünk folyamatosan változik. Köszönjük!

Feliratkozás hírlevélreMagunkról néhány szóban

okos játékok üzlete

Tisztelt Látogató!

Köszöntjük webáruházunkban!

Okos Játékok Üzlete – Szükséges ennél több egy cég üzleti tevékenységének bemutatására?

Talán igen!

Cégünk a szolnoki központú GRADUÁL Bt 20 éve működik. 15 év óta foglalkozunk fejlesztőeszközök és fejlesztőjátékok forgalmazásával. Vásárlóink nagyobb részét oktatási intézmények (bölcsődék, óvodák, iskolák) adják és ez már pozitív minősítést jelent számunkra. De az elmúlt 6 évben a gyermekeik fejlődésére tudatosan odafigyelő felnőttek egyre nagyobb számban keresnek meg bennünket és lesznek visszatérő vásárlóink. Cégünknek több mint 1.200 törzsvásárlója van, amire nagyon büszkék vagyunk. A törzsvásárlóink száma számunkra talán a legpozitívabb visszajelzés. A megelégedettség mércéje. Ezért WEB áruházunk rendszere sem nélkülözheti ennek lehetőségét. (hogyan lehet törzsvásárlónk)

Nem csak a gyerekekre, hanem a tinédzser és a felnőtt korosztályra is odafigyelünk termékkörünk kialakításánál. Hisszük, hogy a „homo ludens”, a játékos ember mindannyiunkban benne van. A felnőtt számunkra nem azt az embert jelenti, aki mindig komor, gondterhelt ábrázattal jár kel, aki nem tud (vagy inkább nem mer) játszani, tréfálkozni - saját és környezete örömére.

Cégünk alapfilozófiája, hogy minden munkatársunk behatóan ismerje forgalmazott termékeinket. De nem csak játékszabály szintjén, hanem az eszköz, a játék valamely szükséges tulajdonság fejlesztésére való alkalmassága, vagy valamely probléma megoldásban való segítési lehetőség tekintetében is tudjunk hasznos információval szolgálni.

Kellemes böngészést és jó vásárlást kívánunk webáruházunkban!

Üdvözlettel:

Okos Játékok Üzlete