Index > Mit mivel fejlesszünk? > Környezetünk megismerése
Figyelem! Kérjük az előre átutalást választó vásárlóinkat, hogy mielőtt átutalnak, szíveskedjenek megvárni a visszajelzésünket, mert az árukészletünk folyamatosan változik. Köszönjük!
Környezetünk megismerése E-mail
környezet"Az a dolgunk a világon, hogy otthon érezzük magunkat benne" mondja a híres Gerald Durell és valóban, rengeteg felfedezni való vár a gyerekekre körülöttünk. Ha természetes kiváncsiságukra építünk, rengeteg tapasztalat és ismeret birtokába juttathatjuk őket, ráadásul a jó levegőn való mozgással még egészségesebbek is lesznek.
Rohanó világunkban talán egyre kevésbé érték a megállni, odacsodálkozni, megpihenni való tudás. A felfedező készletek olyan élményekhez tapasztalatokhoz juttatják a gyermekeket, melyeket későbbi tanulmányaik során is hasznosíthatnak majd, esetleg pont ők lesznek azok akik új eszközöket készítenek, vagy találnak ki környezetünk megóvása érdekében. A környezetünk megismerésére szolgáló játékok segítségünkre lehetnek, hogy kielégítsük gyermekeink kiváncsiságát és lehetőséget ad, hogy arra a sok-sok kérdésre, ami megfogalmazódik bennük saját maguk találják meg a választ.