Index > Hírek > IV. Szolnoki Országos Vasúttörténeti és Vasútmodell-kiállítás
Figyelem! Kérjük az előre átutalást választó vásárlóinkat, hogy mielőtt átutalnak, szíveskedjenek megvárni a visszajelzésünket, mert az árukészletünk folyamatosan változik. Köszönjük!

Feliratkozás hírlevélreIV. Szolnoki Országos Vasúttörténeti és Vasútmodell-kiállítás E-mail
Megy a gőzös, megy a gőzös Kanizsára, ... Állj, állj!
Ez vonat most Szolnokra robog be!

IV. Szolnoki Országos Vasúttörténeti és
VASÚTMODELL-KIÁLLÍTÁS

2015. március 12-től 15-ig (csütörtöktől vasárnapig) Vasútmodell-kiállítás az Aba-Novák Agóra Kulturális Központban, ahol MI IS OTT LESZÜNK!

"Lego jellegű" kartonpapír várépítő és kifestő
A gyerekek kiélhetik a fantáziájukat. Várat, házat vagy titkos labirintust építhetnek. A "kockákat" akár ki is színezhetik kedvükre, ezzel is utat engedve kreativitásuknak.
Ügyességi versenypálya, értékes nyereményekkel!
Különböző ügyességi pályáinkon a legjobbak értékes energiacsőbe rejtett űrlényeket kapnak. Érdemes kipróbálniuk magukat a gyerekeknek.
Különleges konstrukciós fejlesztőjátékok
Többféle konstrukciós építőjáték segíti fejleszteni a lurkók térlátását és közben szabad utat enged a fantáziának. A gyerekek ezt játszva teszik és különlegesebbnél különlegesebb építményeket készítenek és új élményekkel gazdagodnak.
Tavaszköszöntő "meglepik"
Lassan, de biztosan beköszönt hozzánk a tavasz. A természet ébredezik, ilyenkor végre lehetőség van a szabadban is játszani, közben pedig megismerhetjük a minket körülvevő világot. Akár egy-egy bogarat közelebbről megnézve vagy az erdőben (iránytűvel a kézben) túrázva éppen egy madarat megfigyelve.

Mindenkit várunk az Okos Játékok Üzletének "állomásán"!